beachflag bedrukken

  • 1 stuk al vanaf €34,50
  • blikvanger voor op evenementen, beurzen of voor jouw restaurant
  • gratis verzending en bestandscontrole
  • beachflag met jouw eigen ontwerp

keuze uit straight flag of drop flag

Beachflags

onze beachflags

Business Card – with print option

 9.00

Below is full detail Features of Online Product Designer Plugin for Woocommerce WordPress ADD TEXT Shopper can add text with various colors, fonts, and sizes. Especially, they can curve text in their design and edit anything of text as shadow, pattern, rotate, opacity, outline, line height, background, etc. Any text and font are available for […]

Product Giftcard

 34.00

When it comes to first impressions, small details can make a big difference. Rounded corner business cards have a unique feel that sets them apart from other cards.

welke standaard kies jij?

Vul de beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. De Beachpole kun je optioneel bij bestellen. Met de pole ontvang je een stevige draagtas en dankzij een standaard met rotator, grondplug met rotator, grondpen of parasolvoet blijft de beachflag altijd staan.

gratis samplebox

Met de samplebox kun je de papiersoorten voelen, ruiken en zien. Je kunt nu echt ervaren wat het beste bij jou past.

download werktekening

40 x 235 rechts PDF InDesign
40 x 235 links PDF InDesign
80 x 220 rechts PDF InDesign
80 x 220 links PDF InDesign
65 x 315 rechts PDF InDesign
65 x 315 links PDF InDesign
90 x 430 rechts PDF InDesign
90 x 430 links PDF InDesign
70 x 180 rechts PDF InDesign
70 x 180 links PDF InDesign
100 x 250 rechts PDF InDesign
100 x 250 links PDF InDesign

aanlever-specificaties

Hoe maak je een ansicht- of wenskaart? Lees hier welke kleurinstelling, marge en resolutie goed zijn

mooze8260

niet gevonden wat je zocht?

Neem even contact op met onze ordermanagers

Wij bieden namelijk nog véél meer producten en opties aan, die we samen met jou kunnen samenstellen. Dit kan gaan om een bepaald papiersoort of materiaalkeuze, of een product dat er nu nog niet tussen staat. Denk aan bedrukt textiel, (relatie)geschenken en allerlei soorten drukwerk. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee

throw your flag up

Laat jouw eigen beachflags bedrukken. Een voordelige manier om de aandacht te trekken.

beachflag bedrukken

Beachflags zijn echte eyecatchers voor op evenementen, beurzen of markten. Maar ook vallen ze goed op voor jouw horecagelegenheid, ijssalon of winkel. De beachflags zijn eenvoudig op te zetten en zijn geschikt voor zowel indoor- als outdoor gebruik. Een beachflag is een betaalbare, opvallende reclame tool. Je kunt kiezen uit twee modellen: de straight flag is een populair, langwerpig model die je vaak ziet. De drop flag heeft een breder oppervlakte, ideaal voor tekst en/of foto’s. Allebei de vlaggen worden gemaakt van een sterk vlaggenstof. De levensduur is ongeveer 3 tot 5 maanden, bij intensief buitengebruik.

bedrukte beachflags op evenementen

Ben je op zoek naar reclame die bestendig is tegen weer en wind? Kies dan voor onze beachflags. Beachflags zijn mooie publiciteitsvlaggen voor jouw buiten event. Of je ze nu op een sportterrein, strand of in het stadscentrum zet, de vlaggen zijn niet te missen. En jouw boodschap hierdoor ook niet. Gebruik de beachflags voor een promotionele actie, informatiepunt, sponsoractiviteit of gewoon als eyecatcher op een evenement of voor een winkel. Vul de beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. Dankzij de standaard met rotator, grondplug met rotator, grondpen of parasolvoet blijft de beachflag altijd staan.

bedrukte beachflags bestellen

Beachflags bestellen is super makkelijk. Bekijk de werktekening en aanleverspecificaties. Kies een soort en formaat, upload jouw ontwerp (PDF) en ontvang jouw beachflags snel. Alle producten van mooze worden gratis verzonden. Naast beachflags bedrukken we nog veel meer producten met jouw ontwerp, zoals roll-up banners, spandoeken en zitzakken. Of bekijk het overzicht van al onze producten.