follow your way

Hoe werkt mooze.nl

Voordat het product bij jou thuis ligt, moet je een aantal dingen doen. Hier leggen we uit welke stappen je maakt bij het bestellen van je product. Struin door mooze.nl heen en maak je keuzes.

Van visitekaartje, flyer, banner tot poster en brochure. De eerste stap is het kiezen van een product. mooze is gespecialiseerd in print: denk aan promotiemateriaal, versiering van je shop, het doorvoeren van je huisstijl of personalisatie van producten. Kies het product dat je wilt. Bekijk naast de producten op de homepage, ook alle andere producten. Weet je nog niet zeker wat je wilt? Bestel dan een samplebox. Dan kun je alle papiersoorten zien en voelen.

Voeg eenvoudig je PDF toe. Nadat je een product hebt gekozen, heb je een ontwerp nodig. Deze upload je bij mooze als pdf. Heb je nog geen ontwerp en wil je hulp bij het maken van een pdf? Dan kun je kijken naar de aanleverspecificaties. Hier leggen we uit wat handig is bij het aanleveren, leggen we begrippen uit en kun je templates downloaden waar alle specificaties en hulplijnen zijn ingesteld; dit zijn de zogenaamde werktekeningen.